The Untold Truth Of Black Bear Diner (2023)

The Untold Truth Of Black Bear Diner (1)

Black Bear Diner er mer enn bare en restaurant. De har raskt skapt seg et navn med vekt påfamilieserveringog deres ærbødighet for den mektige amerikanske svartbjørnen. Med tremøbler og en gammeldags stil, føles restaurantene med hensikt frosne i tid, og tilbyr middagsgjestene et koselig innblikk i fortiden, og serverer solide måltider til kunder i hytte-tema rom forover et kvart århundre. Med en deilig meny fokusert på ferske ingredienser som tilbyr frokost hele dagen, lunsj stifter som cheeseburgere ogclub sandwicher, og klassiske middager som stekt kalkun og grytestek, er det ikke rart at de har blitt en av USAs mest elskede restauranter.

Bortsett fra disse definerende funksjonene, hva mer vet du om Black Bear Diner? Vi gjorde et dypdykk for å utforske flere interessante fakta om denne stigende kjeden med stil fra midten av århundret, og vi er her for å dele den med deg. Dette er den ufortalte sannheten om Black Bear Diner.

Black Bear Diner-innsamlinger til nasjonalparker

The Untold Truth Of Black Bear Diner (2)

Som en restaurant med en distinkt stil som er tett skogkledd og naturbasert, har Black Bear Diner bevist sittkjærlighet til Moder Naturgår utover ren estetikk. I et forsøk på å ytterligere vise sin takknemlighet for miljøet, tok den prisbelønte kjeden den ærefulle beslutningen om å hjelpe til med å støtte National Park Foundations Centennial Campaign for America's National Parks. Dens oppdrag: bevare og bevare mer enn 84 millioner hektar med naturlandskap og hjelpe samfunnet å se de fantastiske underverkene i den naturlige verden.

For å samle inn penger og hedre partnerskapet, tilkalte Black Bear Diner en av de mest populære menyelementene i Amerika:den elskede cheeseburgeren. Selskapet laget et salgsfremmende menyelement kalt National Parks burger som inneholdt to saftige 5-unse. biffbiff, tykkskåret bacon, smeltet cheddarost, et stekt egg og sprø løkringer. Black Bear Diner donerte en del av alle nasjonalparkers burgersalg fra alle restaurantene deres til National Park Foundation. Før opprettelsen av National Parks-burgeren hadde Black Bear Diner og National Park Foundation også gått sammen om National Park Week. Målet med partnerskapet var å øke bevisstheten om viktigheten av samfunnsinvesteringer i nasjonalparksystemet vårt.

Black Bear Diner bruker håndlagde jukebokser

The Untold Truth Of Black Bear Diner (3)

Sammen med sin koselige hytteestetikk har Black Bear Diner ogsåekte jukebokseri restaurantene deres for å gi fra seg et virkelig gammeldags, nostalgisk preg. I en tid hvor låtene stort sett har gått over i det digitale riket, er et nikk til en svunnen musikalsk epoke en sjarmerende måte å skille seg ut fra konkurrentene og tilby kundene noe litt annerledes. Jukeboksen er et symbol fra midten av århundret på strålende felles glede, og passer godt med Black Bear Diners fokus på å arbeide for å styrke en følelse av fellesskap.

Restauranten hadde jukebokser i restaurantene deres i begynnelsen av lanseringen for over to tiår siden, men musikkindustrien har endret seg mye i løpet av et par tiår. Black Bear Diner bestemte seg smart for å konvertere sine CD-sentriske jukebokser og gi en berøringsskjerm for musikalske valg i stedet. De jobbet medRock-Ola, som har laget jukebokser i nesten 100 år, for å lage en prototype. Restauranten gjorde endringer og satte seg på en tilpasset modell med håndlagde funksjoner for å gjenspeile et mer autentisk utseende som går tilbake til de gode gamle dager.

Black Bear Diner hjelper med å redde unger fra skogbranner

The Untold Truth Of Black Bear Diner (4)

Dessverre, med skogbranner som i økende grad raser over hele landet om sommeren, blir flere dyr dypt berørt av de flammende vraket, inkludert bjørner. Noen dyrelivsforkjempere er selvber om stoppå bjørnejakt i områder ødelagt av brann i et forsøk på å gi bjørnene skikkelig tid til å komme seg.

Som en restaurant som kan skryte av en kjærlighet til bjørn, bestemte Black Bear Diner seg for å gå opp til tallerkenen og hjelpe til på en stor måte. Restauranten så for seg et nytt bjørnrehabiliteringsanlegg kaltBear Cub Universityog deretter koblet til Gold Country Wildlife Rescue for å gjøre drømmen deres til virkelighet. Black Bear Diner samlet inn mer enn $17 000 takket være bedriftens støtte med et totalt mål på $250 000 som trengs for å fullføre anlegget. Viltrehabiliteringsanlegget vil fokusere på å støtte bjørnunger som har blitt skadet og mistet leveområdene sine fra lokale skogbranner. Rehabilitering vil inkludere guidede programmer for å hjelpe ungene å lære å skaffe fôr, slik at de til slutt kan komme tilbake til naturen igjen.

Black Bear Diners pannekakeoppskrift er topphemmelig

The Untold Truth Of Black Bear Diner (5)

La oss være ekte:pannekakerer bare en unnskyldning for å ha dessert til frokost. Pannekaker er enkle å lage, men likevel mettende og allsidige med tilsynelatende uendelige muligheter for pålegg. Subtile variasjoner i oppskriften kan virkelig heve teksturen og smaken, og sende smaksløkene dine til himmelen med søt stratosfærisk luftighet.

Black Bear Diner forstår kraften til pannekaker. Suksessen til Black Bear Diners legendariske Sweet Cream Pancakes kan være grunnen til at de har valgt å servere frokost hele dagen. Tilsynelatende har det vist seg å være ganske unnvikende å spore opp den ettertraktede oppskriften. Kokker over hele landet har utrettelig forsøkt å gjenskape det sammedeilig magitryllet frem på Black Bear Diners pannekaker. Resultatene kan være nærme, men det ser ut til at den beste måten å oppleve Black Bear Diners berømte pannekaker på er å stikke inn sulten og bestille dem rett fra kilden.

Til tross for pandemien vokser Black Bear Diner og får kontakt med samfunnet

The Untold Truth Of Black Bear Diner (6)

Å drive en bedrift gjennom tider med tumultualitet og usikkerhet er ingen enkel prestasjon. Men selv om tusenvis av restauranter har stengt på grunn av pandemien, har Black Bear Diner klart å ikke bare overleve, men også trives. Siden starten av pandemien har de vært på vei til å åpne minst seks nye restauranter.Black Bear Diners strategived å åpne opp nye lokasjoner i tidligere okkuperte områder, kan de utnytte nye eiendomsmuligheter som tidligere var utilgjengelige.

Utover dette har Black Bear Diner funnet nye måter å få kontakt med samfunnet på. Firmaetnylig annonsertat de har blitt den offisielle familiemiddagen for friidrettslag på videregående skoler i seks stater, en flerårig avtale som begynner i skoleåret 2021-2022. Dette nye partnerskapet vil øke selskapets synlighet gjennom merkevarebyggingsmuligheter under atletiske begivenheter på alle forskjellige nivåer i Arizona, California, Idaho, Nevada, Oregon og Washington. Black Bear Diner vil tilby ukentlige kampanjer med atletisk tema for å feire partnerskapet og teamarbeidsånden. Alliansen gir perfekt mening for et selskap som fokuserer på å bringe fellesskapet sammen.

Black Bear Diner hjelper lokalsamfunn i Nicaragua

The Untold Truth Of Black Bear Diner (7)

Ikke bare setter Black Bear Diner pris pågod kaffe— de setter også pris på bøndene som jobber hardt for å dyrke den. Black Bear Diner kan skryte av noen av de beste bønnene i bransjen med 100 % av kaffen direkte hentet fra Nicaragua. Kaffe fra Nicaragua feires for sitt mangfoldigesmaksprofilog det spiller også en viktig rolle i Nicaraguas økonomi. Fordi Black Bear Diner anstrenger seg for å gi tilbake, bestemte de seg for å samarbeide med Java City Roasters og Global Aldea Foundation for å identifisere behov i Nicaragua, og navngi partnerskapet deres Bears Brew Back.

DeBears Brew Backpartnerskapet fokuserer på å rulle ut humanitære prosjekter innenfor nicaraguanske bondesamfunn. For å komme i gang bestemte Black Bear Diner seg for å utvide tilgangen til vann i Mancotal, en landsby i Nicaragua hvor mye av Black Bear Diners kaffe er hentet.Bears Brew Backinvesterer også i skolemateriell for lokale studenter og i en mobil medisinsk enhet som reiser rundt i området for å gi rutinemessig medisinsk behandling for samfunnet.

Black Bear Diner forbedrer utformingen

The Untold Truth Of Black Bear Diner (8)

Mens pandemien fortsetter, gjør Black Bear Diner noen endringer i oppsettet på deres nye lokasjoner. I en tid hvor sosial distansering er et spørsmål om sikkerhet og folkehelse, har Black Bear Diner klokelig valgt å skape mer plass og effektivisere hente- og leveringsprosessen.

Modifikasjoner ogforbedringertil kjøkkenet og front-of-house-området har blitt redesignet for å gi mer plass til ansatte og gjester. Black Bear Diner legger merke til de stigende trendene med levering og uteservering, og lager også en egen kokelinje og hentevindu for tredjepartsbestillinger. På toppen av dette gjør Black Bear Diner også store investeringer i å bygge flere uteplasser på sine restauranter for å håndtere innendørs beleggsbegrensninger og slik at gjestene kan nyte måltidene sine i friluft. Disse endringene er fordelaktige på to måter: ikke bare vil de skape en tryggere atmosfære for gjestene, men de vil også la restauranten få fart på og effektivisere måten de serverer maten på.

Black Bear Diner tilbyr trendy menyelementer og spesielle feriemåltider

The Untold Truth Of Black Bear Diner (9)

Black Bear Diner vet at en skiftende, sesongbasert meny er bra for virksomheten og holder ting interessant for alle. Legger merke til den utbredte populariteten tilfrokost burrito, Black Bear Diner bestemte seg nylig for å teste en ny fylt med chili på frokostmenyen deres. Mens den chilifylte burritoen kun ble tilbudt i en begrenset periode, har de fortsatt sin klassiske på frokostmenyen, og den er deilig lastet med chorizopølse, landpoteter, eggerøre, cheddarost, rødløk i terninger og koriander.

Når det kommer til høytiden, sørger Black Bear Diner også for å tilby kundene noe spesielt. Restauranten feiret nylig St. Patrick's Day ved å lage den irske Benedict, som inneholdt perfekt posjerte egg på ristede engelske muffins toppet med griddled corned beef-hash ogHollandaise saus. Til en dessert som passet til temaet tryllet de også frem en sjokoladekakepai med grønn myntekrem.

For de som leter etter en matbit i julen midt i de mange restauranter som er stengt på grunn av høytiden, frykt ikke: Black Bear Diner er åpen og klar for selskapet ditt. Åpent på julaften og jul, har restauranten skapt spesielletre-retters måltidersom garantert vil fylle magen og holde deg varm. I år har Black Bear Diner tilbudt en stekt kalkunmiddag, gammeldags ferieskinke eller en edelribbe skåret på bestilling. Hvert måltid kommer med suppe eller en salat, en maisbrødmuffins og en skive gresskarpai.

Black Bear Diner hever nivået på dyrevelferd

The Untold Truth Of Black Bear Diner (10)

I en verden der dyrevelferden for ofte ignoreres, føles det godt å komme over restauranter med nok hjerte til å faktisk bry seg. Ikke bare rehabiliterer Black Bear Diner unger, de er også forpliktet til kyllingens velferd. Som de flesteallment tilgjengeligog konsumert kjøtt i Amerika, er det viktig å vurdere hvordan vårt forbruk av kylling påvirker deres levekår og generelle velvære. Black Bear Diner har tatt utfordringen.

Black Bear Diner er i ferd med å jobbe med å tilby flere burfrie egg på restaurantene sine.Burfrie egghar en rekke fordeler, inkludert renere og sunnere levekår for kyllingene som vil produsere mer næringsrike egg. Halvparten av Black Bear Diners lokasjoner tilbyr nå burfrie egg, og selskapet planlegger å fortsette å utvide burfrie egg til flere lokasjoner i årene fremover. Black Bear Diner er ogsåsamarbeide med leverandørerfor å møte velferdsstandarder for slaktekylling etablert av Global Animal Partnership.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 26/12/2023

Views: 6017

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.