Schroot Zilver Prijs in UK per gram (2023)

&nbsp Zilver & nbsp £ 19,13 / oz 23 juli 2023 21:45 uur
gram Beschrijving Totaalbedrag
Puur Zilver £0,55
Sterling zilver £0,51
800 zilver £0,44
600 zilver £0,33
400 zilver £0,22
Totaalbedrag £0.00

Als u zilver wilt verkopen, of het nu in de vorm van munten, staven of schroot is, is het belangrijk om een ​​idee te hebben van wat het waard is voordat u transacties uitvoert. Gelukkig zijn er veel online rekenmachines beschikbaar die u kunnen helpen bij het bepalen van de waarde van uw zilver. Deze rekenmachines houden rekening met het gewicht en de zuiverheid van uw zilver, evenals met de huidige marktprijs, om u een schatting te geven van hoeveel u kunt verwachten voor uw zilver. Het is echter belangrijk op te merken dat de prijzen die door deze rekenmachines worden gegeven slechts schattingen zijn en dat de werkelijke waarde van uw zilver kan variëren, afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer u uw zilver verkoopt, is het een goed idee om wat onderzoek te doen en rond te shoppen om de beste prijs te vinden. U kunt ook overwegen om samen te werken met een gerenommeerde dealer die u kan helpen door de markt te navigeren en ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs voor uw zilver krijgt.

Silver Chart dagelijkse prijs

De dagelijkse prijs van de zilvergrafiek is een cruciaal hulpmiddel voor beleggers die de waarde van zilver op de markt willen volgen. Beleggers vertrouwen op de dagelijkse prijsgrafiek om weloverwogen beslissingen te nemen over het kopen of verkopen van zilver. De grafiek toont de dagelijkse fluctuaties van zilverprijzen in de loop van de tijd, waardoor beleggers de trends kunnen zien en kunnen bepalen of ze hun zilver moeten behouden of verkopen. De dagelijkse prijsgrafiek houdt ook rekening met wereldwijd economisch nieuws en politieke gebeurtenissen, die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de prijs van zilver. Als er bijvoorbeeld een plotselinge toename is in de vraag naar zilver als gevolg van wereldwijde economische onzekerheid, kan de prijs stijgen. Aan de andere kant, als er een overschot aan zilver op de markt is, kan de prijs dalen. Door de dagelijkse prijsgrafiek nauwlettend in de gaten te houden, kunnen beleggers op de hoogte blijven van markttrends en weloverwogen beslissingen nemen over hun beleggingen.

Zilverprijs VK per gram

Controleer onze zilverprijs per gram met onze zilverprijzen in het VK voordat u zilver verkoopt. De Scrap Silver Price in Groot-Brittannië is gebaseerd op de Silver Price Today. Onze zilverprijscalculator is nauwkeurig en berekent de zilverprijs op basis van de zilvermarktwaarde op de dag. We zijn gevestigd in Hatton Garden, op 2 minuten lopen van Chancery Lane Station.

De prijs van zilver in het VK per gram fluctueert afhankelijk van de huidige vraag en aanbod op de markt. Het is belangrijk om de zilverprijs bij te houden als u een investeerder of verzamelaar bent die geïnteresseerd is in het kopen of verkopen van zilver. De beste manier om op de hoogte te blijven van de zilverprijs per gram in het VK, is door de huidige prijzen te controleren op gerenommeerde online platforms zoals de London Bullion Market Association of de UK Royal Mint. De prijs van zilver per gram kan ook variëren afhankelijk van de kwaliteit en zuiverheid van het zilver. Puur zilver is doorgaans duurder dan zilver gemengd met andere metalen. Het is belangrijk om onderzoek te doen en rond te shoppen om de beste prijs voor zilver te vinden als u geïnteresseerd bent in beleggen of verzamelen. De zilverprijs per gram in het VK kan ook worden beïnvloed door economische factoren zoals inflatie en rentetarieven. Over het algemeen is het bijhouden van de zilverprijs per gram in het VK een belangrijk onderdeel van het nemen van weloverwogen beslissingen als het gaat om het kopen en verkopen van zilver.

We gebruiken de nieuwste technologie om zilver nauwkeurig te testen zonder het item te beschadigen |Geen risico :U kunt bij ons gratis en vrijblijvend uw product taxeren.

25.000+ tevreden klanten | Röntgenonderzoek | Gecertificeerde weegschaal

Zilverprijscalculator

Wij kopen zilveren munten en schrootzilver. Bekijk voordat u zilver verkoopt de zilverprijs per gram met behulp van onze online calculator.

Zilver verkopen tegen de juiste prijs

Prijs zilveren munt

Wij kopen zilveren Munten: Canadian Silver Maple Leaf, Britannia en American Silver Eagle tegen de live markt dagprijs

Verkoop zilveren munten

Zilverbaar Prijs UK

Bereken de Britse Silver Bar-prijs van de dag met behulp van onze Online Calculator. Wij kopen zilverbaren (5, 10, 50, 250, 500 en 1000G

Zilverstaaf prijs

Tegen welke prijs kan ik zilver verkopen?

De prijs van zilver die u kunt verkopen, hangt af van wat u precies verkoopt. Als u zilverbaren verkoopt, wordt de prijs gebaseerd op de huidige marktprijs en het gewicht van de baar. Evenzo, als u zilveren munten verkoopt, zal de prijs afhangen van hun zeldzaamheid, leeftijd, staat en de huidige marktprijs voor zilver.

Als u schrootzilver verkoopt, hangt de prijs af van de zuiverheid van het zilver en het gewicht van uw schroot. U kunt verschillende online rekenmachines gebruiken om de prijs van oud zilver te bepalen.

Om een ​​nauwkeurige offerte te krijgen, kunt u onze zilverprijscalculator gebruiken, die u helpt de huidige prijs van zilver te berekenen op basis van het gewicht en de zuiverheid van uw zilver. Het is belangrijk om de huidige marktprijs van zilver te controleren voordat u het verkoopt. De prijs van zilver fluctueert afhankelijk van vraag en aanbod op de markt.

Over het algemeen hangt de prijs van zilver af van het type zilver dat u verkoopt en de huidige marktprijs. Het is altijd een goed idee om uw onderzoek te doen en prijzen van verschillende kopers te vergelijken om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke prijs voor uw zilver krijgt.

Verkoop zilveren sieraden

Als u zilveren sieraden heeft die u niet meer wilt of nodig heeft, zijn er veel manieren om deze te verkopen. Een optie is om het naar een plaatselijke juwelier te brengen die gespecialiseerd is in het kopen van zilver. Ze bieden u meestal een eerlijke prijs op basis van de huidige marktwaarde van zilver. Een andere optie is om uw zilveren sieraden online te verkopen via gerenommeerde websites zoals eBay of Etsy. Zorg ervoor dat u duidelijke en gedetailleerde foto's van de sieraden maakt, zodat potentiële kopers de staat van het item kunnen zien. Voeg ook een gedetailleerde beschrijving van het item toe, inclusief eventuele markeringen of keurmerken die aangeven dat het zilver is. Voordat u gaat verkopen, is het belangrijk om het gewicht en de zuiverheid van het zilver in uw sieraden te kennen. U kunt dit doen door het naar een gerenommeerde taxateur te brengen die u meer kan vertellen over de waarde en kwaliteit ervan. Met deze tips in het achterhoofd kun je gemakkelijk je zilveren sieraden verkopen en weet je zeker dat je er een eerlijke prijs voor krijgt.

Hoe kan ik zilver verkopen?

Als u zilveren baren of sieraden wilt verkopen, is het belangrijk om uw onderzoek te doen. Begin met het vinden van gerenommeerde dealers bij u in de buurt of online. Zoek naar dealers met een goede reputatie en vraag naar referenties. Zorg ervoor dat u offertes van verschillende dealers opvraagt, zodat u prijzen kunt vergelijken. Zoek naar dealers die een eerlijke prijs bieden, maar zorg er ook voor dat ze bereid zijn om al je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Wanneer u zilver verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke prijs krijgt. Een manier om dit te doen is door op zoek te gaan naar een dealer die gespecialiseerd is in het kopen van zilver. Zij zullen u een eerlijke prijs kunnen bieden op basis van de huidige marktwaarde van zilver.

Een andere manier om zilver te verkopen is door online naar kopers te zoeken. Er zijn veel online platforms waar u uw zilver kunt verkopen en er een eerlijke prijs voor kunt krijgen. Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden van het platform zorgvuldig leest voordat u zich aanmeldt en begint met verkopen. Zoek naar beoordelingen van het platform en bekijk hun klantenservicebeleid.

Bij de verkoop van zilveren sieraden is het belangrijk om rekening te houden met de staat van het stuk. Als het in goede staat verkeert en een uniek ontwerp heeft, kan het meer waard zijn dan zijn gewicht in zilver. Maak goede foto's van het stuk en geef gedetailleerde informatie over de staat ervan wanneer u het online of aan een dealer verkoopt. Zo krijgt u de beste prijs voor uw sieraden.

Samenvattend, bij het verkopen van zilver is het belangrijk om je onderzoek te doen, gerenommeerde dealers of online platforms te vinden en gedetailleerde informatie te geven over de staat van het stuk dat je verkoopt. Dit zal u helpen om de best mogelijke prijs voor uw zilvercollectie te krijgen.

Waar zilver verkopen?

Als u zilver wilt verkopen, is het London Gold Centre een goede optie om te overwegen. Ze accepteren een breed scala aan zilveren voorwerpen, zoals sieraden, zilverwerk, munten, oud zilver en staven. Ze bieden concurrerende prijzen voor zilveren artikelen, zodat u zeker weet dat u de beste prijs op de markt krijgt. U kunt een eerlijke en transparante transactie verwachten als u met hen samenwerkt.

Naast het London Gold Centre zijn er nog andere mogelijkheden om zilver te verkopen. U kunt overwegen om te verkopen via online marktplaatsen zoals eBay of Amazon, waar u een vermelding kunt maken en een groot publiek kunt bereiken. Deze methode kan echter enige inspanning vergen wat betreft het opzetten van de aanbieding en het omgaan met potentiële kopers.

Een andere optie is om te verkopen aan een lokale juwelier of pandjeshuis. Hoewel dit niet altijd resulteert in de hoogste prijs voor uw zilver, kan het een handige en probleemloze optie zijn.

Uiteindelijk zal de beste optie voor u afhangen van het type zilver dat u heeft, hoe snel u het moet verkopen en uw persoonlijke voorkeuren. Het is altijd een goed idee om wat onderzoek te doen en prijzen en beleid van verschillende kopers te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Wat moet u weten om zilver te verkopen?

Om een ​​eerlijke prijs voor uw zilver te krijgen, moet u de huidige marktwaarde van zilver begrijpen en de kwaliteit beoordelen van het zilver dat u verkoopt. Als u zilveren munten, baren, sieraden of schroot heeft, moet u het gewicht, de zuiverheid en de staat van het zilver begrijpen. Een gerenommeerde dealer of taxateur kan u helpen deze factoren te bepalen en u een schatting geven van de waarde van uw zilver.

Bij de verkoop van zilver heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt uw zilver verkopen aan een pandjeshuis, juwelier of een zilverhandelaar. Online marktplaatsen zoals eBay of Craigslist kunnen ook een optie zijn, maar u moet voorzichtig zijn bij online verkopen om ervoor te zorgen dat u de betaling ontvangt en dat uw zilver veilig wordt verzonden.

De beste plaats om zilver te verkopen hangt grotendeels af van uw locatie en de aard van het zilver dat u verkoopt. Een plaatselijke zilverhandelaar of pandjeshuis kan zorgen voor een snelle en gemakkelijke verkoop, maar biedt mogelijk niet de hoogste prijs. Als u zeldzaam of waardevol zilver heeft, kunt u overwegen te verkopen via een veilinghuis of consignatiewinkel die gespecialiseerd is in zilver en verzamelobjecten.

Zilver online verkopen kan een handige optie zijn, maar u moet voorzichtig zijn. Zorg ervoor dat de koper een goede reputatie heeft en een goede staat van dienst heeft in het kopen en verkopen van zilver. Zoek naar beoordelingen en beoordelingen van eerdere klanten en overweeg een veilige betaalmethode zoals PayPal te gebruiken.

Samenvattend, om zilver te verkopen, moet u de huidige marktwaarde, de kwaliteit van het zilver en waar u het kunt verkopen begrijpen. Neem de tijd om uw opties te onderzoeken en te verkennen om een ​​eerlijke prijs voor uw zilver te krijgen.

Schroot Zilver Prijs in UK per gram (1)

Zilverprijs UK

Wilt u de actuele marktprijs van zilver in het VK weten? Bekijk Silver Price UK voor realtime updates over de huidige zilverprijzen. Blijf op de hoogte en neem weloverwogen beslissingen over het kopen en verkopen van zilver met Silver Price UK.

Verkoop goud

 • Schroot goud prijs
 • Verkoop gouden munten
 • Verkoop goudstaven
 • Verkoop goud
 • Goudprijs per gram
 • Verkoop goud online

handige links

 • Verkoop diamant
 • Zilver verkopen
 • Verkoop platina
 • Palladium verkopen
 • Sieraden Reparatie
 • Koop goud

FAQs

What is the price of silver per gram UK? ›

Live Silver Price
Live Silver PriceSilver Spot Price Today
Silver Price per Gram$0.80£0.61
Silver Price per Kilo$801.00£611.00
Silver Price per Ounce$24.91£19.00
14 July 2023, 08:11:16 (GMT-07:00)

What is the price of 1 oz of silver in the UK? ›

MetalOunceGram
Gold£1,526.89£49.09
Silver£19.173£0.616
Platinum£753.08£24.21
Palladium£1,011.91£32.53

Is silver worth anything UK? ›

Silver is a precious metal with a very unique set of characteristics. Silver has both high sentimental value and manufacturing/industrial value, much more so than gold, platinum and palladium. The price of silver per troy ounce in 2020 varied between £21.70 and £10.28 with an average of £18.20.

How much is 925 silver worth per gram UK? ›

£0.49 £

How to buy silver in UK? ›

Where can I buy silver coins in the UK?
 1. Royal Mint :The Royal Mint produces all of the legal tender in the UK and has been around for hundreds of years. ...
 2. High street dealers: For many years the high street was the best place to find specialist silver coin dealers.

What is highest price of 1 oz of silver? ›

On January 18, 1980, silver reached an all-time high price of $49.45/troy ounce.

How much is a 10 oz silver bar UK? ›

Best Value Silver Bars
ProductPremiumPrice
1 oz Silver Coin Best Value - Secondary Marketfrom 20%from £22.87
10 oz Silver Bar Best Value Our Choice - Pre-Owned23%£234.40
1 Kg Silver Bar Metalor - Pre-Owned30%£796.48
1 oz Silver Coin Our Choice - Mintyfrom £1from £25.78
4 more rows

What is 1oz silver selling for? ›

Money Metals Exchange Live Silver Spot Prices
Silver Spot PriceSpot Change
Silver Price per Ounce$24.880.00
Silver Price per Gram$0.800.00
Silver price per kilo$799.910.00
1 more row

What is 1 g of silver worth in US dollars? ›

Today's Silver Price In US Dollars Per Gram
CurrentHighLow
0.80220.80450.8004

What is the price of 10 gram pure silver? ›

Silver Rate in India Today
GramSilver PriceDaily Price Change
1 gram₹ 74.6- ₹ 1.2
8 grams₹ 596.8- ₹ 9.6
10 grams₹ 746- ₹ 12
100 grams₹ 7460- ₹ 120
1 more row
3 days ago

Is pure silver worth more than gold? ›

Rarity. One of the main reasons why silver is cheaper than gold is the rarity of the metal. There is much less gold available in the world than there is silver, and the difference in their prices is mainly due to the imbalance in supply and demand.

What is the best way to sell silver UK? ›

Selling silver to Hatton Garden Metals guarantees you the highest prices for your jewellery, whether you are selling scrap silver, selling jewellery or selling silver coins or bars, Hatton Garden Metals is the UK's top destination for all things Silver.

Can I sell silver in UK? ›

Here at H&T Pawnbrokers, you can sell your silver through our scrap metal buying service, allowing you to unlock the value of jewellery and other items quickly and conveniently. So, if you've got old silver lying around, you could get cash quickly.

What is 925 silver UK? ›

What is 925 sterling silver? Sterling silver is an alloy made up of 92.5% pure silver and 7.5% other metals, usually copper or zinc. Sterling silver pieces are stamped with 925 to mark their authenticity.

What is difference between sterling silver and 925 silver? ›

What is the difference between sterling silver and 925 silver? When 92.5% of pure silver is mixed with 7.5% of other metals (often copper, nickel or zinc), the resulting alloy is called sterling silver. So, to wrap up, there is no difference between the terms sterling silver and 925 silver.

What is 925 sterling silver worth? ›

925 silver value is between $0.69 and $0.80 per gram on average. A sterling silver jewelry's cost can be calculated by multiplying the total sterling silver weight by 0.925 as it contains 92.5% pure silver.

Will silver hit $100 an ounce? ›

The fastest way that silver can get to $100 an ounce is if inflation hits double-digit levels in 2022 and 2023. In 2021, the year-over-year inflation rate is about 9.75%. This is the highest rate of inflation in 40 years.

What silver is worth selling? ›

Sterling silver is valuable because it can be refined and thus carries the current melt value for silver. Certain patterns and manufacturers are also especially popular with silver collectors. Antique silver is also valuable as an antique, sometimes far beyond what the silver content would dictate.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 07/12/2023

Views: 5337

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.