Returregler for Amazon etter 30 dager (trinn, tidsramme, refusjoner + mer) - Cherry Picks (2023)

Amazon er en av verdens største nettbutikker med mange produkter. Men hva skjer hvis du ikke er fornøyd med kjøpet? I denne artikkelen vil vi skissere Amazons returpolicy etter 30 dager, slik at du vet hva du kan forvente hvis du trenger å returnere noe til selskapet.

Alle Amazon-brukere trenger å vite hva som er og ikke dekkes av Amazon.coms returpolicy. Denne artikkelen skal gi deg informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger angående kundeservice og håndtere kundenes krav mens du holder deg innenfor Amazons strenge retningslinjer for returretningslinjer. La oss komme i gang!

Innholdsfortegnelse

Returpolicy for Amazon etter 30 dager

Amazon har en utmerket returpolicy som lar deg returnere de fleste varer innen 30 dager etter mottak for refusjon. Det er imidlertid noen få unntak fra denne policyen. Enkelte varer, som digitalt innhold og visse typer elektronikk, kan kun returneres innen 14 dager. I tillegg kan enkelte elementer pådra seg enetterfyllingsgebyrnår de returneres.Hvis du trenger å returnere en vare til Amazon etter 30 dager, kan du gjøre det via Online Returns Center på Amazon-nettstedet. Du trenger ordrenummeret ditt og årsaken til returen.

Amazon godtar ikke retur på varer som har blitt brukt eller skadet. Du bør kontakte selgeren direkte for å løse problemet hvis du mottar en skadet vare. Amazons returpolicy er utrolig kundevennlig og lett å forstå. Hvis du har spørsmål om retningslinjene, kan du alltid kontakte Amazon kundeservice for å få hjelp.

Kan jeg returnere en Amazon-vare etter 30 dager?

Ja, du kan returnere de fleste varer til Amazon innen 30 dager etter mottak. Det er imidlertid noen begrensninger på hva som kan returneres og når. Varer oppfylt av Amazon kan returneres innen 30 dager etter mottak. Det inkluderer varer som selges av Amazon og varer som selges av tredjepartselgere på Amazons markedsplass. Varer som tredjepartselgere oppfyller, kan ha andre returretningslinjer. Du bør sjekke returreglene for hver vare før du kjøper den.

Hvordan returnere en Amazon-vare etter 30 dager

Det er enkelt å returnere en Amazon-vare innen 30 dager. Du kan enten returnere varen via post eller via deres online retursenter.

Hvis du velger å returnere varen per post, må du legge ved en lapp med navn, ordrenummer og årsak til returen. Du må også ha den originale pakkseddelen.

For å returnere en vare gjennom deres online retursenter, logg inn på Amazon-kontoen din og gå til "Dine ordre"-siden. Derfra kan du velge bestillingen du vil returnere og velge returalternativet. Plukke utHjelpfor å snakke med kundestøtte hvis returalternativet ikke er tilgjengelig. Du må forklare problemet ditt til kundestøtte via telefon eller nettprat.

Når returen er autorisert, får du instruksjoner om hvordan du returnerer varen. Husk at du må betale returavgiften. Du vil ha muligheten til å velge en refusjon eller en erstatning for de fleste varer du returnerer. Hvis varen er skadet eller defekt, kan det hende du kan få full refusjon.

Amazon tilbyr refusjon til sine kunder i enten et gavekort eller kontanter. Du kan motta refusjonen innen 3–5 dager etter at amazon har bekreftet varen din. Amazon godtar ikke retur for spesifikke varer, for eksempel digitalt innhold, dagligvarer og personlige varer.

Eksepsjonelle varer for Amazons returretningslinjer etter 30 dager

Hvis du ikke er fornøyd med et produkt du har kjøpt fra Amazon, kan du returnere det innen 30 dager etter leveringsdatoen. I de fleste tilfeller vil Amazon utstede en refusjon for kjøpesummen for varen pluss eventuelle gjeldende fraktkostnader.

Noen varer er imidlertid ikke kvalifisert for retur etter slike dager, for eksempel digitalt innhold og enkelte varer som anses å være "farlige materialer". Noen varer har en lengre returperiode, og er derfor unntatt fra etter 30 dagers returrett. For eksempel, merker som mama bear, happy belly, presto, amazon element, etc., tilbyr 365 dagers returperiode.

Det er også varer med 90-dagers returperiode, for eksempel gaver, bursdagsgaver, oppussede varer i amazon-lageret og babyprodukter.

Retningslinjer for markedsplassselgere etter 30 dager

Markedsplassselgere må gi kundene minst 30 dager fra kjøpsdatoen for å returnere en vare. Imidlertid gir selgere forskjellige tidsrammer. Du kan sjekke ønsket tid ved å klikke på Solgt av. Kunder er ansvarlige for returfraktkostnader hvis de overskrider fristen.

Hvilken tidsramme tilbyr Amazon for å returnere varer

Amazon tilbyr en returrett for varer innen 30 dager etter kjøpsdatoen. Amazon tilbyr forskjellige tidsrammer for forskjellige varer, som kan være 30 -365 dager. Sjekk alltid for å se den nøyaktige tidsrammen for retur. Tidsskalaen er hva du er pålagt å sende og ikke tidspunktet varen kommer til Amazon.

Tilbyr Amazon gratis retur

Amazons returpolicy varierer avhengig av varen som returneres. Noen varer har 30 dagers returrett, mens andre har 90 dager. Amazon tilbyr ogsågratis returpå noen varer.

Varer som er kvalifisert for gratis vil ha etiketten "Gratis retur" på produktsiden. Hvis en vare ikke er kvalifisert for gratis retur, vil du være ansvarlig for returfraktkostnadene. Varer fra tredjepartselgere og tunge varer vil kreve at du betaler returgebyret.

Hvordan få refusjon fra Amazon etter 30 dager

Hvis du ikke er fornøyd med et kjøp fra Amazon, har du 30 dager fra leveringsdatoen til å returnere det for refusjon. For å få tilbakebetalingen din, må du kontakte Amazons kundeservice og be om en retur.

Å starte,

Trinn 1:Logg på Amazon-kontoen din og gå til'Dine ordre'Finn bestillingen du vil returnere, og velg'Returnere eller erstatte gjenstander’.

Steg 2:Velg årsaken til returen og om du vil ha refusjon eller en erstatningsvare. Når du har valgt det, klikk på 'Fortsette'-knappen.

Trinn 3:Skriv ut en forhåndsbetalt fraktetikett som du kan bruke til å sende varen tilbake til Amazon. Når Amazon har mottatt varen din, behandler de tilbakebetalingen din og sender pengene tilbake til den opprinnelige betalingsmåten.

Konklusjon

Spesifiserte varer kan returneres etter 30 dager så lenge de ikke er skadet og er i samme stand som de ble mottatt. De fleste forhandlere vil tillate retur innen en akseptabel periode, men hvis du kjøper noe som ikke er som beskrevet, eller det kommer feil eller ødelagt, har du en juridisk rett til å returnere varen og få pengene tilbake.

Utvalgte anmeldelser

Økonomisk politikk

1 086 anmeldelser analysert

Miljøpolitikk

566 anmeldelser analysert

407 anmeldelser analysert

2 099 anmeldelser analysert

Innvandringspolitikk

1 804 anmeldelser analysert

Militærpolitikk

4 042 anmeldelser analysert

Politikk for ikke-statlige organisasjoner

370 anmeldelser analysert

Regjeringens sosialpolitikk

2 414 anmeldelser analysert

Relaterte innlegg

Returpolicy for Amazon-kameralinse (alt du trenger å vite!)

Et kamera uten linser er ubrukelig for en fotograf og videograf. Bildekvaliteten avhenger av objektivets kvalitet. I utgangspunktet kan du ikke gjøre...

Returpolicy for Amazon-videospill (åpnet, brukt og hvordan du lager det)

Amazon er den største markedsplassen for salg av videospill. De har gode tilbud på videospill og konsoller fra kjente selskaper som Xbox, PlayStation, W...

Returpolicy for Amazon-mobiltelefoner: Hvordan fungerer det?

Det har vært mye misforståelse om hvordan Amazons retningslinjer for retur av mobiltelefoner fungerer. Du er kanskje nysgjerrig på Amazons returpo...

Returpolicy for Amazon Baby Registry (alt du trenger å vite)

Venter du barn, men uvitende om de nødvendige forsyningene? Amazon Baby Registry er et enkelt sted å kjøpe alt du trenger på ett sted...

Returpolicy for Best Buy-hodetelefoner (alt du trenger å vite!)

Det meste av det nyeste og beste elektronikken finner du hos Best Buy, noe som gjør det til et av de beste stedene å handle. Du kan spare mye penger på ulike elektroniske...

Retningslinjer for IKEA tepper (hva du bør vite)

Hva bør du gjøre hvis du, etter nettopp å ha kjøpt et teppe fra Ikea, plutselig ombestemmer deg – muligens på grunn av et innovativt innredningskonsept? Kan du...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated: 08/12/2023

Views: 6093

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.