Destiny 2 King's Fall Raid Guide: Full gjennomgang og tips for å slå alle møter (2023)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (1)

Når heksedronningens midtpunkt passerer og høsten nærmer seg, er det på tide med en ny Destiny 2 -sesong og et raid å matche.I likhet med hvelvet for glassutgivelse i Beyond Light, har Bungie fornyet en tidligere Destiny -hit - denne gangen er King's Fall tilbake.

Mens mangeårige Destiny -spillere kan være kjent med tidligere mekanikk, har mye endret seg, og vår King's Fall Guide har deg dekket trinn for trinn.Slik lager du raskt arbeid med Oryx og Complete Destiny 2s siste utfordring.

Komme i gang: Best King's Fall -klasser / underklasser

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (2)

Hver Guardian kan gi sentral støtte i King's Fall, men noen klasser og underklasser gir en bemerkelsesverdig fordel.

I vår første King's Fall-gjennomgang brukte vi skade- og overlevelsessupere i tillegg til det første møtet. Warlocks ville enten bruke Solar-underklassen med en Well of Radiance eller Arc-underklassen med Chaos Reach. Titan kunne bruke Void-underklassen deres med Ward of Dawn eller Arc-underklassen med Thundercrash. Jegere brukte Golden Gun for Precision DPS på Solar-underklassen og Deadfall Tether med Void-underklassen.

Du kan sjekke vårDestiny 2 Build Guidefor noen ekstra anbefalinger basert på hundrevis av timer med spilling.

Komme i gang: Beste King's Fall-våpen og utstyr

Ettersom Destiny 2s arsenal av våpen fortsetter å vokse, blir flere og flere alternativer levedyktige over tid, men noen skinner fortsatt over andre, spesielt i King's Fall. Selv om erfaringene kan variere, tror vi at følgende var integrert for å fjerne ulike møter i raidet.

  • Izanagis byrde:Det er mange sjefer i mellomklassen i King's Fall med betydelige kritiske flekker, noe som gjør Izanagis byrde til det perfekte alternativet.Du må være stasjonær på stillinger der kortdistansevåpen er et ansvar, så den velprøvde og testede Izzy viser seg effektiv som det alltid gjør.
  • Klage:Lament er det perfekte våpenet for det første og andre møtet. Den smelter gjennom Solar-Shielded Wizards og Taken Knights in Totems i blendende hastigheter og gir en omfattende mengde skader per sekund når du har å gjøre med Warpriest i det andre møtet.
  • Guddommelighet:Selv om det er noen sjenerøse crit spots i King's Fall, som Golgoroths, skader det aldri å skru opp skaden med en Divinity og legge til noen lettere å treffe crit spots på det fjerde møtet. Divinity gjør Arc-skade også, noe som kan komme godt med i trangere situasjoner der du trenger å sette noen Arc-skjold eller takle større fiender som et lag.
  • Sleeper Simulant:I likhet med Izanagis byrde, er Sleeper Simulant utmerket for mellom til lang rekkevidde.Selv om det kanskje ikke har den samme kombinasjonen av Izzy og Paly, gjør den fremdeles en respektabel mengde skade og kan tilby et alternativ for de som ennå ikke har perfeksjonert bruken av finslått kant.
  • Arbalest:Arbalest er en annen clutch lineær fusjonsrifle å ha i baklommen, spesielt når det gjelder Golgoroth.Det kan takle nok skade til å ta tak i Golgoroths blikk med et enkelt skudd og er veldig dyktig til å ødelegge sekkene i taket.Det er bonuspoeng hvis du parer det med den nye Taipan-4FR-lineære fusjonsriffelen som kan anskaffes gjennom den nye Questline.

På toppen av det har raidet både Solar og Arc Shields og ustoppelige mestere i det første møtet.Så sørg for at du tar med en samling pulsgevær for de ustoppelige mesterne og din preferanse av bue- eller solvåpen for å utfylle det.Jeg valgte å bruke OGMA PR6, SYNCOPATION-53 og lumsk for midt- til lang rekkevidde pulsgevær;Levere og kartesisk koordinat for fusjonsrifler med høy skade;og Palmyra-B, Stormchaser eller Swarm (Adept) på den tunge sporet, avhengig av det valgte eksotiske for møtet.

Komme i gang: King's Fall raid-mekanikk

Før du går inn i King's Fall, er det viktig å forstå kjernemekanikken i raidet.Så langt som konsekvent mekanikk går, har King's Fall bare tre mekanikere som vises i mer enn ett møte.

  • Merkevarehevder:Som tittelen antyder, vil merkevarekravører hente spesielle buffs fra spillere eller fiender.Gjennom King's Fall vil det være mange måter å skaffe merkevarekravet Buff, for eksempel å drepe tatt riddere eller samle inn kuler av energi.
  • Merker:Merker vises gjennom King's Fall enten på fiender eller på spillere.Disse merkene er pålagt å gi aura av beskyttelse, lar deg skade sjefer eller holde tallerkener gjennom raidet.
  • Revet mellom dimensjoner:Dette er en tilfeldig tilstand som brukes på karakteren din i fjerde og femte møter.Spillere som er revet mellom dimensjoner, kan hoppe på skjulte plattformer utløst av andre spillere som står på plater.

Starter King's Fall: Rydde domstolen i Oryx og navigerer i romdokken

Før du går inn i det første møtet, er det noe arbeid for å komme i gang med King's Fall.Når du laster inn, vil du bli plassert i domstolen i Oryx, som er raidets startområde.

Brannlaget ditt bør dele seg i tre grupper på dette tidspunktet, to spillere vil komme inn i rommet til venstre, to spillere kommer inn i rommet til høyre, og de to siste spillerne vil forbli i sentrum.Spillernes rolle på hver side er å gå inn i de to rommene og samle halvparten av en relikvie og bringe den tilbake til hovedrommet.

Hovedrommet vil ha en gang av statuer som gradvis vil lyse opp. Spillerne som holder hver relikviehalvdel må sette inn på den glødende relikvien samtidig og gjenta prosessen for hver statue i hallen. Etter at en spiller har plukket opp relikvien, vil de ha begrenset tid til å gå tilbake til hallen og sette den inn.

Mens spillerne løper til hver side for å finne sine relikvier, må teamet drepe fiendene som gyter i sentrum og ødelegger de tatte slagene som blokkerer dørene, og slipper gruppen for å komme inn i rommene sine på hver side.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (3)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (4)

Etter at nok innskudd er gjort, vil miasmaen som dekker gulvet på baksiden av Court of Oryx ryddes, og en rekke fiender vil gyte. Drep alle disse fiendene og gå inn i portalen.

Etter Court of Oryx kommer du til et område kalt The Crux, med svingende pendler å hoppe over. Denne delen var litt mer utfordrende i Destiny 1 ettersom du måtte time hoppene dine, men nå er det en kakevandring.

Neste følger Portico, der spillerne må hoppe over skipene for å nå motsatt ende av rommet.Mens de hopper over, vil skip oppløses, noe som gjør raske reaksjoner viktige.Du finner et tårn i midten med et siste skip som tar spillere mot døren.På hver side av baksiden av dette tårnet vil det være to plater.En spiller må stå på hver plate og forbli på dem for å åpne bakporten.I stedet for å gå gjennom, bør de resterende fire spillerne imidlertid hoppe inn i et hull i veggen til porten til venstre.De to spillerne som står på platene vil også åpne en dør.Det er her det første hemmelige brystet finnes i King's Fall.

Spillerne bør plyndre dette brystet og hoppe ned til plattformen på motsatt side av døren.Det skal være en gruppe fiender og to ekstra plater.Disse platene virker på samme måte som de på motsatt side av porten.Ytterligere to spillere bør stå på disse platene og la spillerne igjen reise over.

Møte #1: Totems (basilikaen)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (5)

Det første møtet i King's Fall er Totems møte i Basilica. For dette møtet vil du dele teamet ditt i to for å dekke hver side av rommet. Hvert lag skal løpe et stafettløp, så du må også gi hver person et tall fra én til tre.

For å starte møtet, vil spilleren som er utpekt som nummer én trenge å hente en liten orb på den valgte siden av rommet.Å plukke opp denne Orb vil starte møtet og gi deg et merke som vil vare i 30 sekunder.Mens du har et merke, vil hvert drap gi deg stabler av en buff kalt Deathsingers makt.Disse spillerne må deretter løpe mot utslettelsen på baksiden av sine respektive rom.Hvis det ikke er noen spillere under disse totemene i en periode, vil hele teamet tørke.

Mens de første medlemmene av hvert stafettlag er på Totem of Annihilation, bør medlemmet utpekt som to forbli i sentrum. En Hive Wizard vil gyte på kantene på hver side av startrommet, og å drepe denne Wizard vil gyte en Taken Knight kalt Blightguard. Å drepe denne ridderen vil slippe en kule som gir spilleren en Brand Claimer-buff. Den andre spilleren bør deretter ta denne kulen og avløse spilleren før dem under Totem of Annihilation av deres merke.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (6)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (7)

Den første spilleren som er lettet over merkevaren deres, bør komme tilbake til startrommet og sette inn dødsfallets maktstabler ved å stå på den glødende grønne plattformen i midten av rommet.I løpet av denne tiden bør den tredje spilleren gjenta prosessen med å drepe Hive -veiviseren, etterfulgt av Tatt Knight, og deretter bruke merkevarekraven Buff til å ta merkevaren fra den andre spilleren.Den andre spilleren løper deretter til startrommet og deponerer stablene sine, akkurat som den første spilleren gjorde, i sentrum av rommet mens den første spilleren overgår til å drepe Hive -veiviseren og tok ridder før han drar til Totem of Annihilation for å kreve TheMerke nok en gang.

Du må gjenta denne prosessen på hver side samtidig til møtet er over. Etter hvert som du går videre, vil tegnene på hver side av døren lyse opp, og til slutt låse opp døren. Fiendene som gyter bak porten vil fortsette å eskalere hele veien, og ved to punkter vil en ustoppelig mester gyte i midtrommet foran platen. Vellykket å sette inn nok stabler vil åpne porten og føre direkte inn i det andre møtet.

Møte #2: Warpriest

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (8)

Umiddelbart etter å ha fullført det første møtet, vil døren på baksiden åpne og avsløre Warpriest.For dette møtet vil du dele teamet ditt i tre.Hver gruppe av to vil beskytte en plate foran en stor tablett i midten, venstre og høyre for rommet.Innenfor hvert lag bør den ene spilleren utpekes med å stå på tallerkenen når den blir kalt og den andre som har ansvaret for å rydde fiender og finne den take ridderen som gyter under Warpriests skadefase.

For å starte møtet må alle tre spillerne stå på tallerkenen på hver sin side. Bølger av fiender vil begynne å gyte, inkludert solskjermede Hive Wizards, inntil de navngitte Hive Knights gyter. Å drepe disse fiendene vil starte Glyph Sequence.

Når Glyph Sequence starter, lyser platen på den sentrale tabletten. Spilleren i midten skal trå på denne platen. Når du står på tallerkenen, vil det være en stor stein på baksiden av venstre, høyre eller midtre nettbrett som vil gløde. Spilleren som står i midten må kommunisere hvilket nettbrett som lyser, da dette er det første i sekvensen; hvis de ikke kan se at baksiden av venstre eller høyre har en glødende rygg, så vil den første platen være midtplaten. Spilleren i midten må gå av platen, og den første platen skal tråkke på og kommunisere den neste platen i sekvensen for den neste spilleren å stå på. Når en spiller står på den tredje og siste platen i serien, vil de motta et tidsbestemt merke, og en aura vil utstråle som lar spillere skade Warpriest. Hvor spillere velger å gjøre skade er en personlig preferanse basert på deres valgte strategi. Teamet vårt fant mest suksess ved å bruke Lament og hoppe på beina til Warpriest, men andre foretrekker kanskje å gjøre skade bak nettbrettet der auraen ble aktivert.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (9)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (10)

I løpet av denne skadefasen vil tidtakeren til merkevaren telle ned.For å utvide denne tidtakeren, bør det være to utpekte spillere som kammer arenaen på jakt etter to tatt riddere som slipper merkevarekraven Buff.Etter at en ridder er drept, bør merkevareklageren komme seg til auraen når merkevareinnehaveren teller nedover tidtakeren og henter merkevaren fra dem før tidtakeren avsluttes.Denne prosessen gjentas for den andre spilleren for å kreve merkevaren ettersom den endelige ridderen blir drept.

Etter at merkevaren har blitt hevdet en gang, markerer dette den endelige forlengelsen av skadefasen.Når tidtakeren når null, vil Warpriest tilkalle et blendende hvitt lys kalt Searing Torrent.Under Searing Torrent må spillerne gjemme seg bak en av de tre tablettene i hele arenaen.Hvis en spiller er bak et nettbrett, vil den ødelegge det, så teamet må koordinere et enkelt nettbrett for å gjemme seg bak for hver skadefase.

Etter denne innledende skadefasen vil Glyph -sekvensen starte på nytt etter å ha drept en serie fiender.Selv om et nettbrett kan bli ødelagt, vil det fremdeles være en del av Glyph -sekvensen, men det vil bli indikert med en rød flamme som flyter i luften.Du kan bruke fire skadefaser for å drepe Warpriest, så lenge du koordinerer hvor du skal gjemme deg i hver skadefase.Det skal bemerkes at under Glyph -sekvensen vil feil legge inn sekvensen to ganger etter hverandre vil tørke teamet ditt, så vær sikker på at du ikke tilfeldigvis kjører over platen din eller platen til andre i noen av fasene.Etter å ha beseiret Warpriest, vil du gå over til en annen Traversal -seksjon.

Traversal gjennom Golgoroths kjeller

Etter at Warpriest faller, må du fortsette gjennom Golgoroths kjeller.Golgoroths kjeller er en bokstavelig labyrint full av alle typer Thrall.Det er hull i gulvet - så se på trinnet ditt - pluss det andre hemmelige brystet til King's Fall.For å åpne brystet, må du finne fem plater i Golgoroths labyrint og aktivere dem i orden.

Det innebygde kartet opprettet av Blake Robinson fra Destiny 1s King's Fall Raid er det brannteamet mitt brukte i løpet av frigjøringshelgen.Ingenting har endret seg i oppsettet, men de nummererte platene var ikke den samme serien som vist på bildet.Vi utpekte også platen uten nummer nummer fem.For å åpne døren til det hemmelige brystet, må du trå på disse platene i rekkefølge, i vårt tilfelle: 2, 5, 3, 1, 4. Hvis en plate er tråkket på sekvensen, vil den gløder rød, og dutrenger å starte serien igjen.

Møte nr. 3: Golgoroth

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (11)

Nå som du har rømt Golgoroth's Cellar, er det på tide å kjempe mot selve Ogre. For Golgoroth vil du utpeke to spillere til å tegne Golgoroth's Gaze og fire spillere til skadelaget.

Før du starter møtet, henger en hvit dråpe fra taket.Denne dråpen er kjent som en giftsekk, og disse er integrert i dette møtet.Poison Sacs har en overraskende mengde helse;Hvis kontinuerlig og betydelig skade ikke blir behandlet med dem, vil de også gjenopprette det.Du kan gyte flere av disse gift sekkene gjennom hele møtet ved å ødelegge blemmerte trollmenn.

For å starte møtet, må du ødelegge den første giftsekken, som vil gyte Golgoroth.Ved gyte vil fiender befolke arenaen, og beseire nok vil introdusere to Hive -trollmenn og den første gift sekken.Teamet som er ansvarlig for å tegne Golgoroths blikk, bør drepe trollmennene mens skadelaget ødelegger den første Poison Sac.

Når dråpen treffer bakken, vil en liten pool av miasma ligge på toppen av gulvet. Å stå i denne kulpen vil tillate spillere å skade Golgoroths bryst etter at Golgoroths Blikk har blitt tegnet. Golgoroth's Gaze vil bli tegnet av et av medlemmene i Gaze-teamet. Spilleren vil få Golgoroths blikk ved å skyte det eksponerte gule området på Golgoroths rygg.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (12)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (13)

Under å skade det åpne brysthulen, vil et medlem av skadeteamet bli smittet med ustabilt lys.Det betyr at spilleren vil eksplodere og gjøre enorme skader på alt i deres umiddelbare nærhet.Hvis du er smittet med ustabilt lys, er det best å løpe til Golgoroths føtter og takle skade.

Mens spilleren opprettholder Golgoroths blikk, må de løpe mot skadeteamet for å se Golgoroths åpne brysthule. Mens du holder Golgoroth's Gaze, vil Golgoroth skyte aksiompiler mot deg som påfører Ogre's Venom, som skader deg over tid. Du kan skyte pilene ut av luften for å forhindre at giften påføres. Golgoroth’s Gaze er tidsbestemt, så denne spilleren må også kommunisere med den andre halvdelen av Gaze-teamet for å sikre at de tegner Golgoroth’s Gaze før det tar slutt. Hvis Golgoroth's Gaze går ut, vil skadefasen avsluttes.

Ettersom alt dette skjer, vil flere giftsekker gyte, seks totalt, på forskjellige punkter av arenaen.Disse giftsekkene må ødelegges for å fortsette å skade Golgoroth, og svikt vil lyse opp en av glyfene på ruinens totem midt på arenaen.Totalt kan teamet ditt gå glipp av seks Poison Sacs før totemet ødelegger hele teamet.

Hvis du lykkes med å ødelegge alle giftposene og opprettholde Golgoroths Blikk gjennom hele skadefasen og ikke dreper Golgoroth, vil du gjenta prosessen. Det resulterer i en ekstra skadefase ved å drepe alle fiendene, Blistered Wizards, og til slutt settet med Poison Sacs som følger.

Etter at Golgoroth faller, vil du få et kort øyeblikk til å samle deg før et nytt sett med hoppende gåter.

Traversal gjennom Transept

Dette er det tredje og siste området du kan vurdere et hopppuslespill i King's Fall og plasseringen av det siste hemmelige brystet.

Du må fortsette bak ruinen og gå gjennom hullet i veggen.Følg en kort serie tunneler til du kommer til en kløft.Når du ankommer hit, vil du løpe til venstre og unngå de store stengene som skyter gjennom veggen.Du vil nå et punkt hvor du kan stå på en plattform for å gyte mer over gapet.Se til høyre for å se noen avsatser på en struktur som støtter veggen.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (14)

Hopp over disse avsatsene og trekk ut spøkelset ditt for å avsløre en serie skjulte plattformer.Du vil til slutt se et hull i veggen.Hvis du hopper i dette hullet og tar deg rundt den sentrale kolonnen, finner du det endelige skjulte brystet i King's Fall.

Etter at du har fått brystet, må du hoppe tilbake.Du kan hoppe over kløften helt og hoppe til de øverste nivåene hvis du har nok mobilitet.Hvis ikke, må du gå til underetasjen og bruke platene, og etterlate ett medlem av brannteamet ditt på hver plate for å opprettholde plattformene.

På toppen av avsatsene vil det være en dør som trenger fullt brannteam for å åpne. Når alle er samlet, gå inn og skaler tårnet i midten for å nå det påfølgende møtet.

Møter nr. 4: Deathsingers, Daughters of Oryx

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (15)

Det fjerde møtet, Daughters of Oryx, finner sted i det siste området av King's Fall. Før du starter, bør du tildele fire medlemmer til brannteamplatene dine. Innenfor arenaen er det fire plater, så vi foretrakk å navngi dem Venstre 1/2 og Høyre 1/2. En spiller ville stå ved disse platene gjennom hele møtet med mindre det var en skadefase eller de ble tilfeldig valgt til å motta Torn Between Dimensions buff.

Det vil være en enestående ridder på en av de forhøyede plattformene til venstre eller høyre, og å drepe dem vil starte møtet. Dette utløser en to-minutters timer; enten Hymn of Weaving eller Dirge of Unravelling. Når tidtakeren når null, vil døtrene synge og utføre en hel teamtørking. Spilleren med denne platen må stå på den glødende grønne platen for å aktivere skjulte plattformer i hele arenaen. Når ridderen blir drept, vil en spiller bli tilfeldig valgt som Torn Between Dimensions.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (16)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (17)

Spilleren Torn Between Dimensions må løpe til den første platen og se over de resterende for å se hvor kulen flyter. Denne platen må da kalles ut, og en spiller må stå på den platen for å materialisere plattformene fullt ut for spilleren Torn Between Dimensions. Torn-spilleren må deretter hoppe opp på plattformene og plukke opp kulen. Alle spillere må deretter hoppe fra plattformene sine og gjenta prosessen to ekstra ganger.

For tredje gang kan spilleren revet mellom verdener hente orb og motta merkevarekraven Buff.De må deretter ta turen til hva som helst av de to døtrene skyter på laget og stjeler merkevaren.Å stjele dette merket vil gi en aura av uovervinnelighet mot døtrenes tørkemekaniker som slutter, slik at spillerne må stå i denne auraen og takle skader på datteren uten et beskyttende skjold.Teamet vårt brukte en kombinasjon av hootheads og Gjallahorns for skadefasen og sto på den lille boksen ved siden av Deathsinger for å skyte rakettene.

Etter at skadefasen er avsluttet, vil skjoldet vende tilbake til datteren hvis det ikke ble drept, og datteren vil synge og utføre sin tørkemekaniker.Du må ikke forlate auraen av beskyttelse mens datteren synger etter en skadefase, ellers vil du dø.Hvis du dreper en av døtrene, må du drepe den andre datteren i neste skadefase.Når du med hell dreper begge døtrene, vil møtet konkludere, og du vil gå videre med den endelige utfordringen.

Møte #5: Beseire Oryx

Nå som du har fjernet det fjerde møtet, vil du ha gått inn i det siste møtet i King's Fall. Det er på tide å drepe Oryx.

Det revne mellom verdener og plattformmekanikk er de samme som forrige møte, men du trenger ikke lenger å drepe en ridder på hver plate for å aktivere plattformen.I stedet, i begynnelsen av hver syklus, smeller Oryx platen med knyttneven.Etter det vil den første plattformen gløde grønn fra forskyvningen for å indikere at det er den første platen.

Mens spillerne navigerer på platene, vil Light Eater Ogres gyte på alle fire plattformene. Å drepe disse Light Eater Ogres vil gyte en Taken Blight der de dør. Ikke tråkk i denne Blighten da den er nødvendig for en skadeplate. Når Light Eater Ogres dør, vil Light Eater Knights gyte og prøve å konsumere disse Taken Blights. Du må drepe Light Eater Knights for å forhindre dette.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (18)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (19)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (20)

Etter at det tredje plattformløpet starter, gyter en ridder kalt fartøyet Oryx i arenaen. Når den tredje kulen på himmelen er samlet, vil Brand Claimer-buffet bli tildelt den spilleren. Denne spilleren må bruke Brand Claimer for å stjele merkevaren fra ridderen som nettopp har oppstått. Denne spilleren vil nå ha et merke som gir immunitet til alle de i auraen.

Som merkevaren hevdes fra ridderen, vil Oryx påkalle mørket.Herfra skulle fire spillere hoppe inn i hver av de tatte sloene som den lette spisestedet og gyte.Dette vil utvide Oryxs skadefase.Etter at det er blitt aktivert, bør spillerne komme tilbake til spilleren som hevdet merkevaren fra ridderen, eller de dør av detonasjonen av Tatt Blight eller Oryxs angrep.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (21)

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (22)

Etter Oryx-angrep vil brystet hans åpne seg og avsløre et svakt punkt. Spillere bør skyte dette stedet for å skade ham. Etter denne skadefasen, hvis Oryx ikke går over til sitt siste standplass, vil Oryx utføre ett av to angrep.

Det første angrepet vil tilkalle bomber på stedet for hver spiller, som må unngås. Det andre angrepet trekker spillere inn i et dugget rom der en skygge av Oryx vil prøve å angripe dem. Over tid vil flere spillere bli trukket til dette rommet til skyggen er drept.

Hvis Oryx går over til sin siste stand, vil Oryx flytte bakerst i rommet, og ytterligere to Light Eating Ogres vil gyte på venstre og høyre side av den bakre halvdelen av rommet. Du må drepe disse to ogres, fortære skadene når Oryx kaller på mørket, og gå tilbake til spilleren som fortsatt vil ha auraen av uovervinnelighet. Oryx vil åpne brystet igjen, og du må gjøre resten av skaden her.

Hvis du fulgte denne guiden ned til detaljene, drepte du bare Oryx.Liket hans vil flyte ut i verdensrommet nå, og du vil forhåpentligvis ta opp et grep om ondskap for dine problemer.Sjekk ut vårDestiny 2 King's Falls våpenguidefor full oversikt over belønninger og hva du kan forvente.

Få Windows Central -nyhetsbrevet

Alle de siste nyhetene, anmeldelsene og guider for Windows og Xbox Diehards.

Destiny 2 King's Fall Raid guide: Full walkthrough and tips to beat all encounters (23)

Ryan Esler

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 19/12/2023

Views: 6072

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.