Destiny 2 Cheat Codes (PlayStation 4 og Xbox One) (2023)

Destiny 2 Cheat Codes (Playstation 4 and Xbox One) (1)

Skjebne 2er det siste fra Bungie, et annet fantastisk førstepersons skytespill og flerspillerspill.

Verden avSkjebne 2er en mørk, og de terroriserende fremmede kreftene kan til tider være overveldende.

Heldigvis har vi en god mengde koder, utnyttelse, tips og låser for å sikre at du slår de skurkene.

Vi inkluderer også noen hemmeligheter fraDestiny 2: Shadowkeep,Så det er mer enn nok hemmeligheter og koder for å holde deg opptatt!

Destiny 2 juksKoder

Du kan samle koder for spillet fra en rekke steder, noen ganger er de gratis, andre ganger trenger du å kjøpe noe, som en rockestjerne -energidrikk eller frokostblanding.Disse Destiny 2 juksekoder kan legges inn påBungie.net.

De fleste koder er bare engangsbruk.

GratisDestiny 2KodeHva låser den opp?
XFV-KHP-N97For det hemmelige emblemet kjent som The Visionary. Husk at dette emblemet ikke vises i inventaret ditt, men vil være i emblem-delen. Og dette fungerer kun medForbannelsen av OsirisDLC.

Destiny 2Våpen og spøkelser låser opp

Vanligvis kan våpen bare oppnås tilfeldig fra engrammer.Kister kommer til å inneholde engrammer, eller fiender vil slippe dem.Men de kraftigste Engrams kommer fra å fullføre de ukentlige milepælene.

For de beste våpenopplåsingene vil du gjerne spilleDestiny 2på en jevn basis.

Enkelte våpen er imidlertid låst opp med oppdrag.

Hvordan låse opp profetier våpen

 1. FullførForbannelse av OsirisDLC, fullfør deretter alle tre eventyrene på Mercury.
 2. Lås opp den heroiske versjonen av eventyrene ved å snakke med bror Vance.
 3. Fullfør én av de heroiske eventyrene for å motta belønningen for den tapte profeten fra Vance.
 4. Skaff nok radiolarankulturer til å smi et profetisk våpen. Denne prosessen kan gjentas med ekstra radiolariske kulturer og paradoksforsterkere.

Hvordan låse opp Perfect Paradox Shotgun

 1. Gjenta Lost Prophet-oppdraget fra bror Vance til han gir deg Lost Prophecy, Another Verse-oppdraget.
 2. Fullfør dette oppdraget for å låse opp en legendarisk hagle kalt Perfect Paradox.

Slik låser du opp Sagiras Ghost Shell

 • Fullfør Lost Prophet-oppdraget 11 ganger.

Destiny 2Emblem låses opp

IDestiny 2Emblemer er den beste måten å vise frem hva du har oppnådd så langt.Og mens de fleste emblemer krever å fullføre mål for å få dem, vil du ikke alltid vite hvilke oppdrag som låser opp hvilke emblemer.

Vi har deg dekket:

EmblemHvordan låse opp det
Profetisk Arsenal-emblemFullfør Lost Prophet-oppdraget 11 ganger.
KorsveiFullfør den heroiske versjonen av det offentlige arrangementet på Merkur.
Hero of the InfiniteFullfør historien om Curse of Osiris.
Master CartographerFullfør en hageverden (prestisje vanskeligheter) mens det er den omtalte ukentlige nattfallet.
GartnermesterKomplett tre av sannsynligheter (prestisje vanskelighetsgrad) mens det er den omtalte ukentlige Nightfall.
Mercury Treasure SeekerFullfør en tapt sektor på Merkur.
Transitt av kvikksølvFullfør et heroisk eventyr på Merkur.
Hemmeligheter av VEXSamle og utstyr en full Kairos -funksjonssett som jeger.
Vex DestroyerSamle og utstyr en full Kairos -funksjonssett som en titan.
Vex ScholarSamle og utstyr en full Kairos -funksjonssett som en warlock.
Blade's BlastFullfør en Dawnblade Warlock -undertree.
Breaker's BlazeFullfør en Sunbreaker Titan -undertree.
Sentinels skyveFullfør et Sentinel Titan-undertre.
Slingers letteFullfør en Gunslinger Hunter -undertrekk.
Stalkers skuddFullfør et Nightstalker Hunter-undertre.
Storms bølgeFullfør et Stormcaller Warlock-undertre.
Striders skråstrekFullfør en ArcStrider Hunter -undertree.
Striker's SlamFullfør en spiss Titan -undertree.
Walker's WarpFullfør et Voidwalker Warlock-undertre.

Destiny 2Skjulte og hemmelige kister

Kister kan oppnås på mange måter.Offentlige arrangementer, tapte sektorer eller skattekart kan gi deg kister.

Men noen kister, som emblemer, kan bare låses opp ved å gjøre visse handlinger på en bestemt måte, slik kan du få dem:

Hvordan avsløre brystet i fyret

Samle fem overbevisende bøker inne i fyret på Mercury i en bestemt rekkefølge:

 1. Gå til uteområdet der bror Vance er og finn skrivebordet, den overbevisende boken er der.
 2. Til høyre for inngangen, se etter bokhyllen mellom begge faklene, den merkede boken er der.
 3. Til venstre for inngangen er det en bunke med bøker foran bokhyllen, The Aged Book er i den bunken.
 4. En lang rekke med pulter er til høyre for inngangen, den nysgjerrige boken vil være på en av pultene.
 5. Til venstre for inngangen fra den 12-spissede stjernen på veggen er en hylle, høyt på hylla er den betydningsfulle boken.

Eater of Worlds Raid Lair Chest

Rett før den siste sjefen er det seks ringer du må passere gjennom før du når den sikre plattformen, aktivering av alle seks ringene vil låse opp brystet.

Destiny 2Gjør det enkelt å få tyvegods

IDestiny 2kister vil gjenopprettes når du åpner dem. Den enkleste måten å få flere og flere tyvekister på er å finne et trygt område med en kiste, åpne kiste og så vente på at den gjenoppstår.

Secret Wall of Wishes Codes (“Forsaken” DLC)

Wall of Wishes er et hemmelig rom som er funnet skjult i begynnelsen av det siste ønskeangrepet.Det kan nås solo.For å nå veggen av ønsker, må du bare laste det siste ønskeangrepet og fortsette til rommet før det første møtet (Kalli).I stedet for å starte møtet, gå til venstre og hopp til serien med gressrike plattformer med glødende planter for å nå rommet.For å legge inn en kode, skyter du panelene og står på platen når hele koden er lagt inn.Et bilde av alle for øyeblikket kjente koder finner duher.Når du skyter platene, ikke bruk våpen med eksplosive/ricochet -runder, da de kan ende opp med å treffe andre plater utilsiktet.

Spillet vil gi deg gratis primær ammunisjon når du begynner å gå tom. Det ser for øyeblikket ut til å ikke være noen måte å gå tilbake til Wall Of Wishes etter å ha brukt et warp-ønske (foruten å gå på en annen verge eller bli med i en annens lobby). Du kan få tilgang til brystet mellom første og andre møte når du bruker varpen til den andre møtekoden. Dette lar deg få minst én ting solo fra raidet hver uke (per karakter). Det er også mulig for en Warlock og Titan å nå raid-kisten mellom det andre og tredje møtet. Kisten fra Wish 2 krever en glitrende nøkkel (hentet fra å fullføre møter i raidet).

Billig infusjon ("Forsaken" DLC)

Infusjon koster nå glimt og materialer, men våpen og utstyr kan tilføres et høyere effektnivå for bare 5000 glimmer hvis våpenet eller utstyret blir tilført nøyaktig det samme.

Sleeper Simulant eksotisk lineær fusjonsrifle ("Warmind" DLC)

Først, fullfør "Warmind" DLC. Snakk deretter med Zavala og Ana Bray etter Zavala. Ana vil gi deg "Legacy Code"-oppdraget. Etter å ha fullført det, vil du få "A Piece Of The Past"-oppdraget. Fullfør det oppdraget for å låse opp den legendariske håndkanonen IKELOS_HC_v1.0.1. Gå tilbake til Ana for å få "Voldelig Intel"-oppdraget. Oppdraget har flere trinn. Etter å ha fullført en del av oppdraget, vil et nytt trinn vises. Fullfør alle oppdragstrinnene for å få Sleeper Simulant eksotisk lineær fusjonsrifle fra Ana Bray.

Wordline Zero Exotic Sword (“Warmind” DLC)

Samle 35 av de 45 datafragmentene på Mars.For å samle dem, skyter du objektet med enten en kinetisk (hvit), tomrom (lilla), bue (blå), solcelle (oransje) eller unikt (spyd) våpen, avhengig av fargen som vises.Bær våpen for alle elementtyper før du prøver å samle dem.Etter å ha samlet inn 35 datafragmenter, går du inn i den tapte sektoren som ligger på vestveggen i Braytch Futurescape -bygningen.Starter fra Dynamo -tilnærmingsinngangen til Braytch Futurescape, hold deg til venstre vegg og reise opp.Det vil være en hurtigbuffer du kan åpne kort tid etter å ha gått inn i den tapte sektoren som inneholder Wordline Zero Exotic Sword.

G-335 Anseris Overdrive Exotic Sparrow og Hellas Basin Legendary Emblem (“Warmind” DLC)

Samle alle 45 datafragmenter på Mars for å låse opp G-335 Anseris Overdrive eksotiske Sparrow og Hellas Basin Legendary Emblem.For å samle dem, skyter du objektet med enten en kinetisk (hvit), tomrom (lilla), bue (blå), solcelle (oransje) eller unikt (spyd) våpen, avhengig av fargen som vises.Bær våpen for alle elementtyper før du prøver å samle dem.

Beseirer skjermet Cabal

Når Cabal Phalanxes hever skjoldet sitt, skyt sirkelemblemet i midten av skjoldet for å ta det ned og påføre litt skade, noe som gjør det mye lettere å drepe dem.

Floor Is Lava minispill

Først, fullfør kampanjen for å låse opp The Tower. I gangveien til The Tower-gårdsplassen ligger en haug med tilfeldige gjenstander. Når du kommer nær disse elementene, vises en melding som sier "Ikke hent meg." Plukk opp en gjenstand for å få et varsel som sier "Gulvet er lava!" Grunnen skal nå være lava. Lander du på bakken vil skjermen bli rød og du vil ta skade. Blir du der for lenge, vil du til slutt dø. Unngå bakken ved å hoppe på esker, paller, eller bruk rekkverket mens du kommer deg til den nærliggende blå markøren i The Tower. Nå poenget for å fullføre minispillet og låse opp "Quickness"-bufferen, som lar deg bevege deg raskt og hoppe høyere.

Leviathan Raid Walkthrough

Følgende video er et trinnvis gjennomgang for å fullføre Leviathan-raidet.Før du prøver å fullføre raidet, anbefales det at alle på laget er kraftnivå 280 eller høyere.Et headset er også et must for å fullføre raidet.

Alle gyldne brystlokasjoner

Søk i de angitte stedene for å finne alle 61 gyldne kister (20 i Edz, 6 på Titan, 21 på Nessus, 9 på IO og 5 på Merkur).Hver gyldne bryst gir tre symboler som er spesifikke for den planeten.Tokens kan deretter gis til fraksjonsleverandøren for den planeten for å øke rykte med ham eller henne.Hvert omdømme nivå krever 20 symboler for å få en tilfeldig legendarisk (lilla) engram fra leverandørens basseng med varer.

Engramet inneholder opptil to legendariske gjenstander.Dette er en veldig rask og enkel måte å få godt utstyr på, spesielt for å øke effektnivået etter treffnivå 20. Det anbefales også å gi symboler til leverandører og samle inn engrammer når du er rundt effektnivå 260 siden de legendariske gjenstandene skala til dinGjeldende effektnivå.Således, hvis du samler Engrams når strømnivået ditt er 210, vil gjenstandene også være rundt det nivået.Merk:Du kan bare åpne gyldne kister en gang.

European Dead Zone

Titan

Nessus

Io

Merkur (“Curse of Osiris” DLC)

Shadowkeep Secrets (Destiny 2 Cheat Codes)

La oss snakke Shadowkeep -hemmeligheter et øyeblikk.

Blir sliten?

At Eris’ Camp er et ganske søtt spill. Stå på kanten av landingsplassen og se ned på terminalen ved siden av bergingsbilen. Nå samhandle med det og se hva som skjer! Det vil produsere et dekk, som deretter kan skyves inn i kratrene. Du vil til og med kunne spore poengsummen din.

Hva er på månen?

Du finner Jade Rabbit staturer på månen, som du også kan mate riskaker. Og når du mater dem, vil du bli gitt Phantasmal Fragments. Se etter dem spredt over hele månens overflate.

Trove Guardian Chest

I lysets anker er Trove Guardian.Når du beseiret Trove Guardian, vil du bli ført til et hemmelig bryst som slipper noen ganske gode tyvegods.

Orbital kartograf Emblem

Finn og undersøk en månesonde for å få tak i dette emblemet.

Tårnrommet

Det er et nytt rom som kan glippes til i Tower, vi vil ikke si mer, men sjekk det ut!

Vet du om noenDestiny 2Cheatcodes, juks eller hemmeligheter?Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!Vi vil gjerne vite mer!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated: 14/01/2024

Views: 6076

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.