8 plaatsen om zilver te verkopen voor contant geld, online en "bij mij in de buurt" in 2023 (2023)

Veel mensen hebben een kleine horde zilveren sieraden, munten, zilverwerk en zelfs staven of staven. Het verkopen van dat zilver is een uitstekende manier om wat geld te verdienen dat u kunt gebruiken om iets te kopen dat u echt wilt, om uw schuld af te lossen of om uw spaarrekening te versterken.

Vanaf, was de inruilwaarde van zilver in de Verenigde Staten $per ons, of $pergram

Als u overweegt uw zilver te verkopen, is het belangrijk om een ​​gerenommeerde koper te vinden zoalsCashforSilverVSwaarvan je vertrouwt dat ze je niet afzetten.

8 plaatsen die zilver kopen bij mij in de buurt en online

Hieronder vindt u een overzicht van de beste plaatsen om uw zilver te verkopen, inclusief onze #1 aanbeveling als het gaat om het verkopen van uw zilver, namelijk deCashforSilverVS, die binnen 24 uur betaalt en een A+ rating heeft bij de BBB.

 1. Zoek op “online zilverkoper” en verkoop uw zilver online
 2. Zoeken naar "zilverkopers bij mij in de buurt"
 3. Zoeken naar "geld voor zilver bij mij in de buurt"

1. Zoek naar "online zilverkoper" en verkoop uw zilver online

Een van de gemakkelijkste manieren om zilver te verkopen, is door een online koper te vinden. Pro-tip: elke locatie die zilver koopt, zal bijna altijd ook goud kopen.

Een simpele Google-zoekopdracht naar "online zilverkopers" of "online goudkopers" levert veel potentiële bedrijven op die bereid zijn uw metaal te kopen. Het is een competitieve ruimte, met veel bekende bedrijven die allemaal strijden om dezelfde verkopers. Dat is goed nieuws voor u, want concurrentie vertaalt zich doorgaans in hogere prijzen!

De zustersite van CashforGoldUSACashforSilverVSis de online koper van zilver die wij aanbevelen. Het bedrijf koopt zilver in al zijn vormen, waaronder: gebroken of beschadigde zilveren sieraden;schroot zilver,zilveren staven, ingots en edelmetaal;zilveren bestek; zilveren munten; en zilveren sieraden.

Beste koper van zilver:CashforSilverVS

CashforSilverUSA is een zustersite van CashforGold. De sites accepteren alle vormen van zilver, van munten en juwelen, zilverwerk, schroot, edelmetaal, staven, staven, evenals goud, diamanten en edelstenen.

Uw zilver verkopen aan CashforSilver werkt als volgt:

 1. Bezoek de website en geef uw contactgegevens op, inclusief uw adres en e-mailadres.
 2. Ze sturen je een gratis FedEx-verzendlabel dat je kunt gebruiken om je artikelen op te sturen.
 3. Zodra ze uw items hebben ontvangen, worden de items binnen 24 uur getaxeerd, waarna u de betaling ontvangt via Paypal, thuis geprinte cheque, directe storting, persoonlijke cheque door Fedex of First Class USPS of Virtual Visa-creditcard.

Als het bedrag lager is dan je had verwacht, sturen ze de artikelen graag naar je terug en annuleren ze de betaling kosteloos. Het enige dat u hoeft te doen, is binnen 10 werkdagen na ontvangst van de cheque contact met hen opnemen.

Andere kopers van zilver

Natuurlijk zijn er nog vele andere online zilveren enkopers van goud:

 • Apmex
 • JM Bullion
 • Kitco
 • Vrijheid goud en zilver
 • MoneyMetals. com
 • SilverGoldBuyers.com

Elk van deze bedrijven heeft een goede reputatie en kan worden vertrouwd om uw zilver te kopen. Dat gezegd hebbende, versloeg CashforSilverUSA ze om een ​​aantal redenen:

 • CashforSilverUSA's biedt een gratis verzendlabel en verzekering voor u om uw artikelen naar hen toe te sturen, wat betekent dat u uw beoordeling krijgt zonder een cent neer te leggen
 • Risicovrije annulering betekent dat als u niet tevreden bent met het laatste bod dat zij voor uw zilver doen, u kunt weigeren en uw artikelen gratis terugkrijgt
 • U kunt uw geld ontvangen binnen 24 uur na bevestiging dat u hun aanbod accepteert, wat vrijwel ongehoord is in de branche en een uitstekende optie als u uw geld snel nodig heeft
 • CashforSilverUSA biedt een bonus van 10% als u ze uw zilver binnen een week na ontvangst van uw mailing stuurt, waardoor ze vaak een van de best betalende kopers van zilver zijn
 • Meer dan 250.000 mensen hebben hun zilver verkocht aan CashforSilverUSA, en hun A+ rating bij de BBB maakt hen tot een van de meest vertrouwde kopers in de branche

Hoeveel betalen zilverkopers?

Een algemene vuistregel is dat een gerenommeerde zilverkoper tegen spotprijs zal kopen - dat is de prijs van zilver vandaag, aangepast voor de kwaliteit van het item. Lees meer over de soorten en de waarde van zilver, inclusiefsterling zilver.

Als u een verzamelmunt, zilveren sieraden met een merknaam of een andere waarde heeft zoals ze zijn, dan moet de prijs de winkelwaarde van deze items weerspiegelen, min ongeveer 20% kosten.

2. Zoek naar "zilverkopers bij mij in de buurt"

Als u uw zilver niet aan een online koper wilt verkopen, kunt u altijd op zoek gaan naar een fysieke koper bij u in de buurt. Kopers van goud en zilver, juweliers en pandjeshuizen kopen allerlei soorten edele metalen.

Waar kan ik bij mij in de buurt zilver verkopen?

Er is bijna altijd vraag naar zilver en u zou online of in uw gemeenschap iemand moeten kunnen vinden om het te kopen. Deze kunnen zijn:

 • Pandjeshuizen
 • Consignatie winkels
 • Juweliers
 • Antiekwinkels
 • Schroot- of "geld-voor-goud"-dealers
 • Muntwinkels zullen ook zilveren munten kopen
 • recyclers

8 plaatsen om zilver te verkopen voor contant geld, online en "bij mij in de buurt" in 2023 (1)

Wat u kunt verwachten bij verkoop aan zilverkopers of muntenwinkels bij u in de buurt

Wanneer mensen ervoor kiezen om zilver persoonlijk te verkopen aan een koper bij hen in de buurt, in plaats van aan een online koper, is dat meestal omdat ze zich niet op hun gemak voelen bij het idee om hun zilver per post te verzenden. Dat is begrijpelijk, maar het is belangrijk om te begrijpen dat persoonlijke kopers zoals pandjeshuizen vaak minder betalen dan online kopers. Dat komt omdat ze minder lokale concurrentie hebben in vergelijking met online kopers, wat betekent dat ze weg kunnen komen met minder betalen.

Als je het zat bent om je zilver per post te versturen, zoek dan een online koper die gratis verzending en verzekering voor je items aanbiedt, zoals CashforSilverUSA.

Wat is zilver nu waard?

Vanaf, was de inruilwaarde van zilver in de Verenigde Staten $per ons, of $pergram

Zoeken naar "geld voor zilver bij mij in de buurt"

Dezelfde winkels die goud voor contant geld kopen, zullen doorgaans ook zilver voor contant geld kopen. U kunt dus ook zoeken op 'goud- en zilverkopers bij mij in de buurt'.

Maar net als verkopen aan eenpandjeshuisofjuwelierhebben deze kopers lokaal doorgaans minder concurrentie dan online kopers. Dat vertaalt zich meestal in dat u minder geld krijgt voor uw zilver dan wanneer u naar een online koper zou gaan.

Wat te verwachten bij het verpanden van zilver

Als je je zilver aan een pandjeshuis verkoopt, doe je dat echteen lening krijgenen uw zilver in onderpand geven. Als u die lening niet binnen een bepaalde periode terugbetaalt, verliest u het zilver dat u als onderpand heeft gesteld, waardoor het pandjeshuis zich kan omdraaien en het zilver met winst kan verkopen. Pandjeshuizen rekenen ook vaak "kosten" voor deze lening, die komt in de vorm van minder geld op zak.

Vanwege de mechanica achter hoe dit werkt, bieden de meeste pandjeshuizen lagere prijzen voor uw zilver dan u via een online koper zult vinden. Het doorverkopen van uw zilver tegen een prijsverhoging is immers hoe zij hun geld verdienen. Als algemene vuistregel kunt u verwachten dat u de helft minder krijgt voor uw artikel wanneer u het aan een pandjeshuis verkoopt dan wanneer u het aan veel andere kopers zou verkopen.

De belangrijkste aantrekkingskracht van pandjeshuizen is natuurlijk dat ze je een manier bieden om je zilver onmiddellijk voor contant geld te verkopen. Maar met online kopers die steeds snellere betalingsopties aanbieden (CashforSilverUSA kan bijvoorbeeld binnen 24 uur na ontvangst van uw artikelen betalen), verliest dit voordeel veel van zijn waarde.

Verzilverd versus sterling zilver: wat is het verschil, wat is meer waard?

Hoeveel betaalt een pandjeshuis dat zilver koopt?

Net als bij andere items die door pandjeshuizen zijn gekocht, kunt u 25 tot 50% van de winkelwaarde van uw zilver verwachten bij een pandjeshuis.Meer over de pandjeshuiservaring hier.

Andere plaatsen die zilver kopen

Bekijk deze berichten over meer plaatsen waar je zilver kunt verkopen:

 • Munten handelaren
 • Juweliers
 • Antiekwinkels
 • Goud- en zilverrecyclers

Kort gezegd: waar is de beste plaats om uw zilver, zilverkopers bij mij in de buurt of online te verkopen?

Uiteindelijk hangt de beste plaats voor u om uw zilver te verkopen af ​​van wat het precies is:

 • Een potentieel waardevolle zilveren munt moet ter beoordeling naar een verzamelaar of muntenwinkel worden gebracht. Je wilt een munt van onschatbare waarde niet omsmelten als je meer zou kunnen krijgen door hem aan een verzamelaar te verkopen!
 • Een zilveren antiek moet naar een worden gebrachttaxateurof antiekwinkel, om dezelfde reden.

Beschadigde of ongebruikte zilveren sieraden, bestek of edelmetaal of andere items moeten worden verkocht aan degene die u er het meeste geld voor geeft.CashforSilverVSis een site die ik persoonlijk vertrouw, om een ​​paar redenen:

 • CashforSilverUSA betaalt binnen 24 uur
 • BBB A+ rating
 • Prijsgarantie
 • Garantie voor gratis retourneren
 • 10% bonus als u binnen 7 dagen verzendt

Dit bericht is een recensie van CashforGoldUSA, de zustersite, die voortborduurt op mijn persoonlijke ervaring met het verkopen van fijne sieraden, en meer details over dit familiebedrijf.

Vraag nu een offerte aan bij CashforSilverUSA >>

Hoeveel betalen zilverkopers?

Een algemene vuistregel is dat een gerenommeerde zilverkoper tegen spotprijs zal kopen.

Waar kan ik bij mij in de buurt zilver verkopen?

Er is bijna altijd vraag naar zilver en u zou online of in uw gemeenschap iemand moeten kunnen vinden om het te kopen. Dit kunnen zijn: pandjeshuizen, consignatiewinkels en juweliers.

Hoeveel betaalt een pandjeshuis dat zilver koopt?

Net als bij andere items die door pandjeshuizen zijn gekocht, kunt u 25 tot 50% van de winkelwaarde van uw zilver verwachten bij een pandjeshuis.

Waar kun je het beste je zilver verkopen?

Uiteindelijk hangt de beste plaats voor u om uw zilver te verkopen af ​​van wat het precies is. Een potentieel waardevolle zilveren munt of antiquiteit moet ter beoordeling naar een verzamelaar of muntenwinkel worden gebracht. Beschadigde of ongebruikte zilveren sieraden, bestek of edelmetaal of andere items moeten worden verkocht aan degene die u er het meeste geld voor geeft.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 28/05/2023

Views: 5289

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.